Nærsenter Utvikling med nytt kjøp

Nærsenter Utvikling med nytt kjøp

Nærsenter Utvikling har kjøpt et bygg med potensial for boligutvikling i Færder kommune. mai 10, 2023
Gå til innhold

Eiendommen er et kombinasjonsbygg i Steinklossveien på Nøtterøy i et etablert boligområde. Bygget huser kun en leietaker, og eiendommen har et stort utviklingspotensial. Selger er Lindholmveien Holding AS og Eiendomsinvestor AS.

– Dette er et flott sjønært område, og er del av et etablert boligområde vis a vis Nesskogen idrettspark. Eiendommen passer godt inn i utviklingen av vår eiendomsvirksomhet, når vi nå har utvidet horisonten til også å vurdere annen type eiendom enn nærsentre. Men nærsentre vil fortsatt være vår kjernevirksomhet, og vi vil fortsette å videreutvikle vår kompetanse og portefølje på dette området, sier adm. direktør i Nærsenter Utvikling, Halvor Krafft.

Steinklossveien 14 har en samlet bygningsmasse på 5.200 kvadratmeter og en tomt på ca. 6,7 mål. De årlige leieinntektene er på ca. 6,2 millioner kroner. Leietaker er Rheinmetall Norway.

Eiendommen ble overtatt 1. mars og Njord Securities har vært tilrettelegger for transaksjonen. Partene ønsker ikke å oppgi transaksjonssummen i handelen.

Saken ble publisert 06.03.2023 på Estate Nyheter https://www.estatenyheter.no/naersenter-utvikling-njord-securities/naersenter-utvikling-med-nytt-kjop/367382