Kjøper nærsenterselskap fra Wahl Eiendom

Kjøper nærsenter­selskap fra Wahl Eiendom

Den tidligere Wahl Eiendom-sjefen Pål Erik Christophersen og Halvor Krafft har kjøpt Wahl Eiendoms aksjepost på 66 prosent i Nærsenter Utvikling. november 18, 2019
Gå til innhold

Dermed eier Christophersen og Krafft hele nærsenterselskapet gjennom selskapet ChrisKrafft. Pål Erik Christophersens selskap Ila Invest eier 70 prosent av ChrisKrafft, mens Halvor Kraffts selskap HAK Eiendom eier 30 prosent av seskapet.

– Vi er veldig godt fornøyd med dette kjøpet og «brenner» virkelig for nærsentre og deres rolle lokalt. Vi ser at denne typen eiendom i mange tilfeller blir en viktig del av og bidrar til et godt oppvekstmiljø og som lokalbefolkningen identifiserer seg med. Dette gir oss en ekstra dimensjon i det å arbeide med eiendom, sier Pål Erik Christophersen, arbeidende styreleder i selskapet.

Nærsenter Utvikling eier, utvikler, foredler og forvalter nærsentre i Oslo og Trindheim, og vurderer også kjøp av nærsentre i Bergen. Sentrene til selskapet er i et nærmere definert boområde, gjerne ved knutepunkt eller steder med god offentlig kommunikasjon. I dag har Nærsenter Utvikling syv sentre, blant annet Veitvet Senter, som nå totalrehabiliteres.

Christophersen har lang erfaring med nærsentre etter å ha jobbet 21 år i Wahl Eiendom og vært sentral i etablering og utvikling av Kjøpesenter Holding for Norgesgruppen og Wahl Eiendom på begynnelsen av 2000-tallet. Halvor Krafft, administrerende direktør i Nærsenter Utvikling, har 10 år bak seg i Wahl Eiendom og Nærsenter Utvikling. Før dette har han vært i Rema og Lidl.

Saken ble først publisert på Estate Nyheter. 
estatenyheter.no/2019/04/03/kjoper-naersenterselskap-fra-wahl-eiendom