Nye samarbeidspartnere for Nærsenter Utvikling

Nye samarbeidspartnere for Nærsenter Utvikling

Nærsenter Utvikling har inngått samarbeide med Maverick, People & Places og Blake.
Sammen skal de tydeliggjøre selskapets misjon, forretningsmodell og portefølje.
januar 13, 2020
Gå til innhold

Nye samarbeidspartnere for Nærsenter Utvikling

Skjermbilde 2020-03-13 kl. 11.20.54
1
mother-child

Nærsenter Utvikling ble stiftet i 2012 og utvikler og foredler nærsentre. Selskapet har som mål å se de lokale verdiene, løfte dem frem og videreutvikle dem. Gjennom lokal verdiskapning ønsker Nærsenter Utvikling å bidra til et rikere samfunn, ett nærmiljø av gangen. Selskapets portfolio består av nærsentrene Veitvet, Lillo Gård, Greverud, Gjettum, Migo og Saupstad.

I 2019 inngikk Nærsenter Utvikling et samarbeide med byråene Maverick, People & Places og Blake. Målet var å tydeliggjøre selskapets strategi, misjon og verdier for omverdenen og legge grunnlaget for langsiktig merkevarebygging, utvikling og vekst. I tillegg har byråene jobbet frem en porteføljestrategi for selskapets nærsentre som posisjonerer hvert enkelt senter på bakgrunn av dets unike kvaliteter og lokale kontekst, samtidig som den bygger opp under merkevaren Nærsenter Utvikling.

“Vi er svært fornøyde med samarbeidet og føler vi nå har et team med på laget og verktøyene som skal til for å forsterke selskapets verdiforslag de neste årene, og videreutvikle våre nærsentre ytterligere” Pål Erik Christophersen, styreleder

“Nærsenter Utvikling er et utrolig spennende selskap med en interessant historie og en viktig samfunnsmisjon som vi tror vil få stadig større betydning de neste årene. I en kompleks verden trenger vi flere lokale møteplasser, mer lokal handel og lokal verdiskaping. For Nærsenter Utvikling er nærsenteret mer enn et lokalt kjøpesenter, det er en sammensmelting av det gamle samfunnshuset og moderne nærhandel. Denne modellen tror vi vil møte folks behov og gi grobunn for ny, lokal vekst i tiden fremover. Vi ser frem til å jobbe videre med Nærsenter Utvikling for å realisere deres ambisiøse mål.” Morten Kristiansen, Marit Jensen og Alexander Osa fra de tre byråene.

Nærsenter Utvikling har akkurat ferdigstilt en omfattende ombygning og modernisering av Veitvet Senter og på Lillo Gård har leietakerne begynt å flytte inn på bytunet. Halvor / Pål-Erik kan fortelle at det kommer flere spennende nyheter i løpet av våren.

1. Vivamus trist quediam