Livet tar form på Lillo Gård

Livet tar form på Lillo Gård

Det nye nærsenteret på Lillo Gård begynner å ta form. Senhøst 2019 delåpnet senteret, da Meny, Mester Grønn, Apotek 1 og frisør CnC Factory åpnet dørene. Sommeren 2020 forventes alle lokaler å være ferdige og senteret komplett. mars 11, 2020
Gå til innhold


Bytunet på Lillo Gård er en lokal møteplass der beboere og besøkende kan søke byens ro. Det er boligprosjektets, stressfrie sosiale midtpunkt. Der naboer møtes over en kaffe og bakervarer. Der man svinger innom etter jobb for å kjøpe med seg middag og kanskje en bukett tulipaner. Her kan man møtes for en matbit og et glass vin på kvelden. Lillo Gård har som ambisjon å tilby både god daglighandel, unike nisjekonsepter og serveringssteder som blir en naturlig møteplass på tvers av generasjoner.
Hverdagshandel i hyggelige omgivelser
Her finner vi blant annet en topp moderne og velassortert Meny-butikk, med bredt utvalg av matvarer og delikatesser, samt Mester Grønn og Apotek 1.
«Mester Grønn passer meget godt sammen med supermarkedskonsepter, og det var utslagsgivende at vi kunne etablere oss sammen med Meny», sier Ola Ølstad, økonomidirektør og en av Mester Grønns eiere. «Høy befolkningsvekst i denne bydelen av unge familier med god kjøpekraft, gjør at vi har stor tro på Lillo Gård som nærhandelssenter. Senteret er lett tilgjengelig enten man går, sykler eller kjører, og det er positivt. Lillo Gård har blitt et flott område hvor våre produkter passer perfekt inn, og vi gleder oss til våren her», avslutter Ølstad.

«Vi var heldige som vant kontrakten om etablering på Lillo Gård, da det var flere apotekaktører som var ivrige etter denne», sier eiendoms- og etableringssjef Hans- Herman Leganger i Apotek 1.
« Lillo Gård er et spennende nærsenter med røtter i fortiden, omringet av nye boligbygg og mennesker som gir grobunn for god handel og godt miljø»

Grundere i skjønnhet og velvære
Cutncolors Factory åpnet dørene på Lillo Gård 11 okt 2019. Grunderne har håndplukket et team av frisører som sammen skaper en unik atmosfære.
Grunnen til at de valgte å flytte til Lillo Gård, var fordi en av grunderne er oppvokst på Grefsen og kjenner området godt. De ønsket seg til et nærsenter , utenfor et kjøpesenter og ved et knutepunkt. Lillo Gård var det perfekte stedet.
Cutncolors betyr nettopp klipp og farge. Konsept skal være enkelt å forstå, ingen skjulte tillegg. Kunden skal selv kunne oppgradere behandlingene ut fra humør og lommebok. Har du dårlig tid, skal du få en bra og effektiv klipp til en god pris. De kan også organisere også lukkede events etter stengetid. Hva med et vorspiel med venninnegjengen hvor dere blir stylet på håret eller en guttekveld med klipp og grooming?
Sara Gabrail er også en grunder som satser på det nye nærsenteret på Lillo Gård . I mars åpner hun OSLO SKIN hudklinikk. Sara har med seg et team med lang erfaring og høy kompetanse innen hudpleie.
«Vi har høyt fokus på kvalitet av behandlinger, produkter og etterstreber å tilpasse seg din hud så du alltid er fornøyd med resultatet. Vi vil kunne tilby spennende behandlinger innen hud, negler, fotpleie, voksing, vipper og- brynsbehandlinger» forteller Sara Gabrail.
Mat, drikke og møteplasser
Denne måneden åpent «Doughnut-fenomenet» Talor Made endelig dørene for langveisfarende kunder, sultne på smakfulle, kreative og fargerike doughnuts og kvalitetskaffe. Siden åpningen i begynnelsen av februar har hun hatt lange køer hver dag, så det er ingen tvil om at folket på Lillo, på Storo og i Nydalen elsker Talors doughnuts!

19 februar åpner nok et spisested dørene til glede for de som bor og jobber i området:. Sabi Sushi er den 7 Sabi Sushi i Oslo området. Her vil en kunne kjøpe sushi takeaway, men også nyte sushien inhouse hvis en ønsker. I tillegg vil det være en Itamae bar hvor en kan spise en Omakase ( kokken bestemmer ) meny, hvor Edo lager maten foran gjestene. Edward Kiocho som er både eier og kjøkkensjef, er en av Norges beste Sushi kokker. Han har tidligere jobbet for Alex Sushi og Itamae bar på Kamai, og har i anmeldelser i landets ledende aviser høstet flere femmere og seksere.
Og det kommer enda flere spisesteder i løpet av våren; eier av nærsentret på Lillo Gård, Nærsenter Utvikling, har signert leieavtale med nok et serveringskonsept. Kompis er velkjent og populær i Trondheim, blant annet for sine fantastiske hamburgere grillet på kull, og sin pizza. De etablerer seg nå med sin første restaurant i «vognskjulet» på Lillo Gård og regner med å åpne i løpet av mai måned.

«Vi jobber nå med å finne den rette restaurant driveren og konseptet til henholdsvis Kårboligen og Hovedhuset på Lillo Gård», uttaler Halvor Krafft, adm. dir i Nærsenter Utvikling.

«I tre generasjoner vokste Oslo rundt og forbi Lillo Gård. Her var det gårdsdrift helt frem til 80-tallet. Lillo Gård og våre øvrige nærsentre skal være sosialt integrert i nærmiljøet og den lokalt viktigste møteplassen. I Nærsenteret på Lillo Gård blir det godt å være. Her vil «nære og nedpå opplevelsene» kombineres av tilbud som støtter det enkle hverdagslivet. Man skal med dette finne mye av det man har behov for i hverdagen. Med sitt sterke innslag av spisesteder, vil Lillo Gård også bli en destinasjon for mat og drikke, som mange andre enn de lokale vil oppsøke», sier Krafft videre.

Nærsenter Utvikling har utviklet, forvaltet og foredlet nærsentre siden 2013. Etter å ha solgt Stokke og Furuset Senter, eier de p.t. 6 nærsentre og en tomt. Veitvet, Lillo og Greverud Senter er så godt som ferdigutviklet. Gjettum Senter i Bærum, Saupstad Senter og Migo senteret i Trondheim skal alle gjennom en kraftig transformasjon. «Der skal det utvikles nærsentre i tråd med vårt konsept, men lokalt tilpasset. Dette starter bl. a. med en respekt og forståelse for at hvert sted er unikt og at hvert nærmiljø har sine spesifikke kvaliteter og behov. Hvert sted er sammensatt av et unikt knippe mennesker. Det skal være levende møteplasser. I tillegg til at nærsentrene utvikles, skal det også utvikles og bygges ca 25 000m2 bolig», avslutter Krafft.

Saken ble publisert på:
https://nab.no/nyheter/her-far-du-middag-dessert-og-harfiks/19.20533

Servicedesk frisør med hårprodukter
Hyggelige og serviceinnstilte frisører

Sitat

«Vi var heldige som vant kontrakten om etablering på Lillo Gård, da det var flere apotekaktører som var ivrige etter denne», sier eiendoms- og etableringssjef Hans- Herman Leganger i Apotek 1.

« Lillo Gård er et spennende nærsenter med røtter i fortiden, omringet av nye boligbygg og mennesker som gir grobunn for god handel og godt miljø»