Lillo Gård fylles opp av nye spennende konsepter

Lillo Gård fylles opp

Lillo Gård har fått på plass to nye konsepter, og er snart fullt utleid
juni 08, 2020
Gå til innhold

Nye konsepter til Lilo Gård

Skjermbilde 2020-06-08 kl. 14.04.57
Skjermbilde 2020-06-08 kl. 14.08.06

Det er i mars for to år siden at Nærsenter Utvikling kjøpte næringslokalene til Lillo Gård, et boligprosjekt som OBOS står bak. Etter at senteret hadde delåpning høsten 2019, åpnet Sabi Sushi, Talor Made og Oslo Skin i januar og februar i år. Deretter åpnet restauranten Kompis i vognskjulet denne uken, og nå har Nærsenter Utvikling signert ytterligere tre leieavtaler for senteret.

Smak av Italia skal åpne dørene i august, med økologiske og naturlige produkter som pasta, pesto, olivenolje, oster, skinker og salamier fra Italia.

Lille Saigon skal etableres i Lillo Gårds kårbolig i løpet av høsten, senest i november. Der er nå kun et par lokaler igjen i nærsenteret, som også huser Meny, Mester Grønn, Apotek 1 og frisøren CNC Factory.

– Vi jobber nå med å finne den rette restaurant- driveren og konseptet til Hovedhuset på Lillo Gård. I tre generasjoner vokste Oslo rundt og forbi Lillo Gård. Her var det gårdsdrift helt frem til 80-tallet. Lillo Gård og våre øvrige nærsentre skal være sosialt integrert i nærmiljøet og den lokalt viktigste møteplassen. Med sitt sterke innslag av spisesteder, vil Lillo Gård også bli en destinasjon for mat og drikke, som mange andre enn de lokale vil oppsøke, uttaler Halvor Krafft, adm. dir i Nærsenter Utvikling.

Saken ble publisert 08.08.2020 på https://ne.no/2020/06/08/naersenter-fylles-opp/