Veitvet Senter

Veitvet Senter skal være en fast møteplass i hverdagen – et åpent hus for alle i nærmiljøet. Der du slår av en prat ved disken, der du nyter en kaffe på formiddagen, et måltid på kvelden. Det er nærsenteret som inviterer til aktiviteter, på tvers av alder og kulturer.

Nærsenter Utvikling er deleier av eiendommen, som forvaltes av Carnegie Business Management.

www.veitvetsenteret.no

Bli leietaker
Adresse
Veitvetveien 8, 0596 Oslo
Størrelse
18.858 kvadratmeter
Parkering
135 parkeringsplasser
Kontakt
Geirr Frostmann, 928 47 651

En fast møteplass i hverdagen

Veitvet Senter åpnet allerede i 1958 og var det største kjøpesenteret i nord-Europa. Visjonen var å skape en storstue for nærmiljløet med en rekke ulike tilbud og aktiviteter. I dag drives senteret videre i samme ånd.

Senteret ligger i Bydel Bjerke, sentralt i Groruddalen i Oslo og er i dag et moderne og levende nærsenter som nylig er modernisert. En ny flott fasade løfter inntrykket fra tidligere og etasjene er åpnet opp og koblet sammen med heis og rulletrapper. Dermed gjenoppstår senteret som en naturlig møteplass for befolkningen på Veitvet.

574A1653 1
1. En pust i bakken

Her finnes blant annet treningssenter, norges største bowlinghall med 26 baner og ulike handels- og tjenestetilbud som benyttes i det daglige. Handelsdelen på senteret ligger i 1. og 2.etg og her er både dagligvarer og apotek på plass. Over 3.000 kvm med offentlig- og kommunale tilbud i regi av Bydel Bjerke er samlet i 3.etg med bl.a. Veitvet kultur- og nærmiljøsenter som stod ferdig i desember 2015. På 3. og 4.etg finnes også helsetjenester, med blant annet legesenter, tannlege og bydelens helsestasjon.

Veitvet Senter ligger sentralt, kun et steinkast unna både riksvei og t-bane. Med gode parkeringsmuligheter og t-banen som nærmeste nabo er senteret lett tilgjengelig.

Gode kollektivmuligheter med buss og T-bane
Taxiholdeplass ved senteret

DSC01471_2 1
1. Fargerike kunstverk fra unge kunstnere
2. En fast møteplass for lokalmiljøet
DSC01482_2 2
1. Fargerike kunstverk fra unge kunstnere
2. En fast møteplass for lokalmiljøet