naersenter-utvikling

Handel, helse og kontor

18.858
kvadratmeter

Ledige lokaler nå

Veitvet Senter ligger i Bydel Bjerke, sentralt i Groruddalen i Oslo. Veitvet Senter er under modernisering og skal gjennoppstå som en naturlig møteplass for befolkningen på Veitvet og omegn. Senteret vil inneholde ulike handels- og tjenestetilbud som benyttes i det daglige. Veitvet Senter vil få en flott ny fasade som vil løfte fasadeuttrykket fra tildigere. Handelsdelen på senteret legges til 1. og 2.etg. Helse, offentlige tjenester og kulturaktiviteter samles i 3. og 4.etg. Etasjene åpnes og kobles sammen med heis og rulletrapper.

På senteret er allerede to dagligvarer og apotek på plass, fordelt på 1. og 2.etg. I 3.etg samles over 3.000 kvm med offentlig- og kommunale tilbud i regi av Bydel Bjerke. Veitvet kultur- og nærmiljøsenter stod ferdig desember 2015 og er en møteplass på tvers av alder og kultur. Videre inneholer Veitvet Senter blant annet legesentre, tannleger, fritidsklubb, bowlinghall, familiesenter og Bydelens helsestasjon.

NORGES FØRSTE NÆRSENTER

Veitvet Senter åpnet første gang i 1958 og blir sett på som Norges første kjøpesenter. I dag er det et moderne nærsenter, med dagligvarebutikker og øvrige handels- og servicetilbud.

Dagligvarehandel

Apotek

Bowling

Helse

ET SENTER FOR MER ENN BARE GJØREMÅL

Veitvet Senter er en hyggelig møteplass for befolkningen i området. På senteret finnes blant annet Oslos største bowlinghall og et nyåpnet treningssenter.

ET STEINKAST FRA BÅDE RIKSVEIEN OG T-BANEN

Veitvet Senter ligger sentralt og er er lett tilgjengelig. Det er gode parkeringsmuligheter og T-banen stopper rett ved senteret.

Gode kollektivmuligheter
med buss og T-bane

135
parkeringsplasser

Taxiholdeplass
ved senteret

Grevlingveien, 0596 Oslo

USIKKER PÅ HVOR DU SKAL BEGYNNE?

Hvordan leie?Meld interesse