Saupstad senter

Saupstad Senter ligger i Heimdal bydel i Trondheim kommune. Senteret har et stort innslag av helsetjenester og kommunale tilbud.

Bli leietaker
Adresse
Reier Søbstads veg 18-20, 22, 7078 Saupstad
Størrelse
7.051 kvadratmeter
Parkering
200 parkeringsplasser
Kontakt
Henriette Martens, 997 90 383

Mye mer enn handel

Saupstad er en bydel med store planer for fremtiden og det er iverksatt et områdeløft som blant annet å bygge nye skoler og oppgradere nærmiljøet. En av Trondheims mest moderne skoler, Heimdal Videregående Skole, er allerede bygget.  Vi ønsker å styrke handelsdelen slik at Saupstad Senter kan bli et mer komplett nærsenter.

Saupstad senter er i dag et senter som i stor grad preges av kommunale tjenester. Med det nye løftet i området er det store muligheter for vekst.

Senteret ligger plassert midt i handelsområdet i Saupstad, som trekker hele nærmiljøet. Her er det kort vei til barnehager, skoler og idrettshall.

Med god bussdekning og over 200 parkeringsplasser er det enkelt for alle å handle på Saupstad senter. Det er heller ikke lange kjøreturen før de besøkende er ute på E6.

NU_Saupstad_Del2_4 1
1. Helsesentret - et viktig tilbud
2. God bussdekning
NU_Saupstad_14 copy 2
1. Helsesentret - et viktig tilbud
2. God bussdekning

Prosjekt under utvikling

Perspektiv 2-48 (komp)

Saupstad senter ligger sentralt på Saupstad med umiddelbar nærhet til skoler, idrettsanlegg offentlig kommunikasjon og en rekke helsetjenester.

Prosjektet består av å rive bygget som i dag rommer bla. Coop Extra og bygge et nytt moderne Nærsenter bestående av bolig, handel, helse og servering.

Bygget vil ligge i naturlig tilknytting til Saupstad senter som i dag rommer flere kommunale tjenester. Disse 2 eiendommene vil utfylle hverandre og skape en naturlig møteplass for alle som bor og bruker Saupstad som sitt nærområde.

Byggestart er planlagt sommer 2022 og med en byggetid på ca 2 år er senteret og boligene klare til bruk sommer 2024.

På senteret