Lillo Gård

På Lillo Gård har det bodd mennesker siden steinalderen. Her har folk levd i harmoni med steinene, gresset, trærne og vannet.

Bli leietaker
Adresse
Sandakerveien 102/106 og Nycoveien 2, 0484 Oslo
Størrelse
5.488 kvadratmeter
Parkering
84 parkeringsplasser
Kontakt
Henriette Martens, 997 90 383
Øyvind Gundersen, 474 16 899
Følg oss

Der man søker byens ro

Nå vekkes området til liv igjen etter mange år bak gjerder, ned-asfaltering og forfall. Lillo Gård har gjenoppstått som en plass for barn, voksne, familier og alle som søker ro i en tidvis hektisk hverdag.

Lillo Gård er et kombinert bolig- og næringsprosjekt hvor det er bygget 415 leiligheter i regi av Obos og Eiendomsplan. I tilknytning til boligene er det utviklet et nærsenter med 10 butikker, deriblant en stor dagligvareforretning. Butikker og boliger ligger vakkert plassert i landskapet rundt den opprinnelige gården. I de gamle, restaurerte gårdsbygningene finner man flere spennende serveringskonsepter.

574A3574 1
2
3

Før i tiden var Lillo Gård langt utenfor byen. Nå er gården Nydalens nyeste møteplass og et fantastisk utgangspunkt for turer og hygge. Det er kort vei til andre deler av byen og gården har direkte tilknytning til Akerselva som gjennom årene blitt en populær og grønn ferdselsåre for gående og syklende. Her slynger små veier seg mellom folk og hus og lekeapparater og benker inviterer til en stopp i det grønne.

Gårdstunet er utviklet til bydelens nye samlingsplass der et yrende liv med hele 4.000 kvm næringslokaler som kommer beboerne og nærmiljøet til gode. Tunet omkranses av butikker i nybygget og serveringskonsepter i de gamle gårdsbyggene. Fantastiske solforhold og grønne lunger gjør uteserveringen populær på solfylte dager.

Her finner du Meny, Mester Grønn, Apotek 1, Teaology og den italienske delikatesseforretningen Smak av Italia. I tillegg finner du frisøren CutnColors og hudpleieklinikken Oslo Skin. Vi har spennende og populære serveringskonsepter som TalorMade, Lillo Lounge, Sabi Sushi, Lille Saigon og Burger- og Pizzakonseptet Kompis… alt man trenger til det daglige og litt til.

Lillo Gård har umiddelbar nærhet til Nydalen, som fortsatt er en voksende bydel med tusenvis av arbeidsplasser og folkeliv.

Lillo Gård Nærsenter åpnet senhøsten 2019.

1. Hyggelige og serviceinnstilte frisører
2. Fristende frukt- og grønnsaker hos Meny
3. Hårklipp hos dyktige frisører

På senteret