naersenter-utvikling

LILLO GÅRD

Lillo Gård er et kombinert bolig og næringsprosjekt. Det bygges 415 leiligheter i regi av Obos og Eiendomsplan. I tilknytning til boligene bygges et nærsenter med ca 10 butikker, deriblant en stor Meny. Butikkene og boligene blir liggende vakkert i landskapet rundt den gamle gården, Lillo Gård, som vil bli restaurert. Gårdsbyggene vil huse gode serveringskonsepter.

Meld interesse

Handel og servering

Ca. 4.600 kvm

Dagligvare

75 P-plasser

VELKOMMEN TIL GARDS


Oslo er bygget rundt gamle gårder og på Lillo Gård har det bodd mennesker siden steinalderen. Ikke rart man finner ro. Ikke rart alt ser og føles riktig. Her har folk blitt enige med steinene, gresset, trærne og vannet – perfekt plassert på en liten kolle.

Nå vekkes området til liv igjen etter mange år bak gjerder, ned-asfaltering og forfall. Nå skal Lillo Gård igjen snakke med mennesker; barn, voksne, familier ... livsnytere.


Gårdstunet vil bli bydelens nye samlingsplass. Tunet vil være omkranset av butikker fra nybygget og serveringskonsepter i de gamle gårdsbyggene. Fantastiske solforhold og grønne lunger vil gjøre uteserveringen populær på solfylte dager.

Det er på gårdstunet du vil finne det yrende livet med hele 4.000 kvm næringslokaler som skal komme beboerne og nærmiljøet til gode.

Her blir det en stor Menybutikk og apotek. I tillegg jobbes det med å få inn gode serveringskonsepter og kanskje en blomsterhandel... alt man trenger til det daglige og litt til.

Nærsenteret skal etter planen åpne høsten 2019.

EN GRØNN LOMME
MIDT I DET SENTRALE

Rundt boligene og gården skal gresset spire og trærne rasle igjen. Her skal små veier slynge seg mellom folk og hus. Her skal lekeapparater og benker invitere til en stopp i det grønne, og her skal små veier ligge fordi de ligger best akkurat der.


Rundt Lillo Gård finner man alt man trenger og litt til: Det er umiddelbar nærhet til Nydalen, som fortsatt er en voksende bydel med tusenvis av arbeidsplasser og folkeliv. Storo Shoppingsenter, et av Oslos største, ligger like i nærheten. Der finner man også Odeon - Norges største kinosenter, og T-banen med tilknytning til hele resten av byen.

Før var Lillo Gård langt utenfor byen. Nå er gården et fantastisk utgangspunkt. Gården og tunet skal bli Nydalens nye møteplass. Det er kort vei fra byen og gården har direkte tilknytning til Akerselva. Elva er gjennom årene blitt en grønn ferdselsåre for gående og syklende.Sandakerveien 100, 0484 Oslo
Nærsenter Utvikling

UTFORSK FLERE AV
VÅRE EIENDOMMER

Våre eiendommer