Gjettum Senter

Gjettum Senter ligger i Bærum kommune. Eiendommens leietakersammensetning består hovedsakelig av publikumsrettet virksomhet på gateplan, representert ved Rema 1000, Akasien begravelsesbyrå og La Capella frisørsalong. Øvrige deler av bygget huser helserelaterte virksomheter, samt ulike kontorbrukere.

Bli leietaker
Adresse
Bærumsveien 373-377, 1346 Gjettum
Størrelse
7.454 kvadratmeter
Parkering
100 parkeringsplasser
Kontakt
Andreas Christophersen, 932 93 442

Mye mer enn handel

Gjettum senter ble kjøpt av Nærsenter Utvikling i 2016 og er en av våre satsningsområder. I dag har senteret dagligvare, frisør og andre spesialforretninger, men når vi nå satser gjennom et nytt senter blir det flere butikker og boliger. Gjettum skal bli det nye navet i nærmiljøet.

Vårt mål er at Gjettum Senter skal bli den nye møteplassen. Med en sentral plassering, et bredt servicetilbud og nye boliger har vi stor tro på prosjektet.

Med mange parkeringsplasser, T-banestopp og bussforbindelse blir det lett å ta seg til senteret. Gjettum Senter skal utvikles til å bli et godt nærsenter og møteplass, der nærmiljøet kan få unnagjort mange daglige gjøremål på ett sted.

574A3332 1
1. Hyggelige kontorfasiliteter
2. Viktige lokale helsetjenester
574A3314 2
1. Hyggelige kontorfasiliteter
2. Viktige lokale helsetjenester

Prosjekt under utvikling

Med Gjettum Senter sin sentrale beliggenhet ved Gjettum T-banestasjon, ønsker vi her å utvikle området med boliger og næringsfunksjoner som komplementerer nærmiljøet.

Vårt mål er at Gjettum Senter skal bli nærsenteret og den nye møteplassen på Gjettum. Med sin sentrale plassering, et bredt servicetilbud og nye boliger har vi stor tro på prosjektet.

På senteret