naersenter-utvikling

Handel, helse og kontor

7.600
kvadratmeter

Ledige lokaler nå

Gjettum Senter ligger på Gjettum i Bærum kommune. Senteret består i dag av noen få handelsarealer som huser Rema 1000, Mower spesialisten, begravelsesbyrå og frisørsalong. Øvrige deler av bygget huser helserelatert virksomhet, samt ulike kontorbrukere. Gjettum Senter ligger rett på Gjettum T-banestasjon. Vi ønsker å styrke handelsdelen slik at Gjettum Senter kan bli et mer komplett nærsenter.

VI SATSER PÅ GJETTUM

Gjettum senter ble kjøpt av Nærsenter Utvikling i 2016. I dag har senteret dagligvare, frisør og andre spsialforretninger, men når vi nå satser gjennom et nytt senter blir det flere butikker og boliger. Gjettum skal bli det nye navet i nærmiljøet.

Dagligvare

Helse og velvære

Hjem og fritid

DET NYE KNUTEPUNKTET

Vårt mål er at Gjettum Senter skal bli den nye møteplassen. Med en sentral plassering, et bredt servicetilbud og nye boliger har vi stor tro på prosjektet.

ALT TILRETTELAGT
FOR NAVET

Med mange parkeringsplasser, T-banestopp og bussforbindelse blir det lett å ta seg til senteret i utvikling. Gjettum Senter blir et one-stop shop, der nærmiljøet kan få unnagjort samtlige gjøremål på ett sted.

Gode kollektivmuligheter
med buss og T-bane

100 parkeringsplasser

Bærumsveien 373, 1346 Oslo

USIKKER PÅ HVOR DU SKAL BEGYNNE?

Hvordan leie?Meld interesse